CONTACT

Hebt u een vraag, suggestie of tip? Neem contact op met het Klantencontactcentrum, telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op dinsdag en donderdag zijn we bereikbaar tot 16.00 uur.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer: (023) 514 61 46
E-mailadres: info@bijbelgenootschap.nl

Bezoekadres

Nederlands Bijbelgenootschap
Zijlweg 198
2015 CK Haarlem

Postadres

Nederlands Bijbelgenootschap
Postbus 620
2003 RP Haarlem

NBG-lidmaatschap

Het NBG is een goed doel en brengt de Bijbel dichtbij dankzij leden en donateurs. Ook lid worden? U regelt het gemakkelijk en snel via ons online formulier. Woont u in een niet-sepaland, of wilt u het bedrag liever zelf overmaken? Maak dan zelf minimaal € 25,- per jaar naar het NBG over o.v.v. uw naam, woonplaats, contributie + lidmaatschapsjaar (bijv. contributie 2018). Vragen over het betalen van uw contributiegift kunt u per e-mail aan ons stellen via boekhouding@bijbelgenootschap.nl.

Rekeningnummer

Rekening: IBAN NL74 SNSB 0266 3808 08
T.n.v. Nederlands Bijbelgenootschap te Haarlem
BIC: SNSBNL2A

Perscontact

Persvragen? We staan u graag te woord. Bel naar (023) 514 61 35 of (06) 33087962 en vraag naar de woordvoerder: Peter Siebe. Of stuur uw vraag per e-mail via psiebe@bijbelgenootschap.nl.

Logo’s

Persmap Logo’s NBG

Hebt u een klacht?

Lees hier de klachtenprocedure.

Boekhandels

Voor vragen over onze producten, bestellingen of leveringen in uw boekhandel kunt u contact opnemen met Bert Nagelhout. Bel naar 06 20409768 of stuur uw vraag per e-mail naar bnagelhout@bijbelgenootschap.nl.

Bijbelbibliotheek

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft een eigen bijbelbibliotheek met een vrijwel complete collectie van bijbels die sinds de boekdrukkunst verschenen zijn in Nederland. In totaal bestaat de collectie uit ruim 12.000 boeken. De bibliotheek is toegankelijk voor onderzoekers en studenten. Een afspraak maken kan met bibliothecaris dr. Anne Jaap van den Berg, avdberg@bijbelgenootschap.nl.

Voor NBG-vrijwilligers

Voor vragen over activiteiten en mogelijkheden bij u in de buurt kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de regiocoördinatoren. Blijf als vrijwilliger op de hoogte van het laatste nieuws op het online Vrijwilligers Informatie Punt: VIP.

Presentatie over het werk van het NBG

Wilt u in uw kerk een activiteit rondom de Bijbel organiseren? Maak gebruik van het presentatieaanbod van het Nederlands Bijbelgenootschap, zoals bijvoorbeeld een workshop Bijbellezen met kinderen of een bijbelquiz. Lees meer informatie.

Bijzondere giften

Wilt u een speciale gift doen of heeft u vragen over een fonds op naam of periodieke schenking?
Neem contact op met:
Dhr. Aalt Vreekamp
06-57 38 37 25
avreekamp@bijbelgenootschap.nl

Hebt u vragen over nalaten aan het Nederlands Bijbelgenootschap? Wij zijn graag bereid u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 023-514 6146 en via info@bijbelgenootschap.nl Onze relatiebeheerders komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek, u  bent tot niets verplicht.